Recept Afdrukken
Bloemkool-champignon frittata
Bloemkool-champignon frittata
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Bloemkool-champignon frittata
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uisnippers samen met de knoflook en champignon-stukjes zo'n 3 minuten.
  3. Schep dit uit de pan en zet dit even apart.
  4. Doe de bloemkoolroosjes in een keukenmachine en maal deze tot korrels.
  5. Doe de eieren in een kom en klop deze los.
  6. Vermeng de eieren met de kokosmelk, dragon, fijn gehakte peterselie, zout en peper.
  7. Voeg de bloemkoolkorrels en gebakken champignon-mix toe en roer dit goed door.
  8. Giet dit mengsel in een met bakpapier beklede ovenschaal of springvorm en bestrooi de bovenkant met Parmezaanse kaas.
  9. Plaats de vorm vervolgens in de oven.
  10. Laat de frittata gaar worden en stollen in zo'n 20-30 minuten.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!