Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koudgeperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 100 g Champignons fijn gesneden
- Max. 100 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Dragon fijn gehakt
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uisnippers samen met de knoflook en champignon-stukjes zo'n 3 minuten.
- Schep dit uit de pan en zet dit even apart.
- Doe de bloemkoolroosjes in een keukenmachine en maal deze tot korrels.
- Doe de eieren in een kom en klop deze los.
- Vermeng de eieren met de kokosmelk, dragon, fijn gehakte peterselie, zout en peper.
- Voeg de bloemkoolkorrels en gebakken champignon-mix toe en roer dit goed door.
- Giet dit mengsel in een met bakpapier beklede ovenschaal of springvorm en bestrooi de bovenkant met Parmezaanse kaas.
- Plaats de vorm vervolgens in de oven.
- Laat de frittata gaar worden en stollen in zo'n 20-30 minuten.
Deel dit Recept
Add comment