
Porties |
Ingrediënten
- Max. 50 g Bleekselderij geraspt
- Max. 50 g Pompoen geraspt
- Max. 100 g Shiitakes in reepjes gesneden
- Min. 1 handje Oregano fijn gehakt
- Min. 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Max. 2 Eieren los geklopt
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Koud geperste kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden en peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de bleekselderij rasp, de pompoen rasp, de knoflook en de shiitake reepjes toe en bak deze tot ze zijn geslonken en het vocht is verdampt.
- Meng de eieren met de kokosmelk en de kruiden en giet dit mengsel over de gebakken groenten in de pan.
- Zet het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat de frittata garen tot de eieren gestold zijn en de frittata een mooie kleur heeft gekregen.
- Schep de frittata op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment