Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet
- Max. 3 stengels Bleekselderij in stukjes gesneden
- Max. 0.5 Komkommer in blokjes gesneden
- Max. 1 el Citroen
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel naturel yoghurt, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven) en peper
- Kip kruiden gemberpoeder, korianderzaad, knoflookpoeder en paprikapoeder
- Max. 20 g Rauwe pecannoten
- Min. 1 handje Bieslook fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, kook de kip in zo’n 10 minuten gaar, haal deze uit de pan en laat hem afkoelen.
- Meng de komkommerblokjes met de bleekselderijstukjes met het citroensap en zet dit apart.
- Snijd de gare kip in stukjes, meng de stukjes met de kip kruiden en meng de gekruide stukjes vervolgens samen met de dressing door de salade.
- Schep de salade op je bord, bestrooi met bieslook en pecannoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment