Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Bleekselderij in stukjes gesneden
- Max. 1 Groene paprika in stukjes gesneden
- Max. 100 g Champignons in reepjes gesneden
- Min. 1 handje Rucola
- Max. 2 Eieren los geklopt
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de paprika en bleekselderij stukjes toe en blancheer deze een aantal minuten.
- Verhit de olie in een pan, voeg de geblancheerde groenten en de champignonreepjes toe en bak deze tot ze zijn geslonken en het vocht is verdampt.
- Meng de eieren met de kokosmelk en de kruiden, verdeel de rucola over de gebakken groenten in de pan en en begiet dit met het ei-mengsel.
- Zet het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat de frittata garen tot de eieren gestold zijn en de frittata een mooie kleur heeft gekregen.
- Schep de frittata op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment