Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 100 g Bladsla
- Min. 1 handje Basilicum
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitten
- Max. 3 Verse abrikozen ontpit en in reepjes gesneden
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de kipfilet rondom bruin en gaar van binnen.
- Schep de kip uit de pan, laat deze afkoelen en snijd hem vervolgens in reepjes.
- Meng de afgekoelde, gebakken kipreepjes met de overige ingrediënten (m.u.v. de pijnboompitten) en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Verdeel de salade na een tijdje over je bord, garneer met de pijnboompitten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment