
Porties |
Ingrediënten
- Min. 400 g Bladsla grof gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Chili pepertje in dunne reepjes gesneden
- Een snufje Peper
- Max. 120 g Rosbief in dunne reepjes gesneden
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, bestrooi de rosbief reepjes met peper, bak deze tot ze een gewenste gaarheid hebben verkregen en schep ze uit de pan.
- Doe vervolgens de knoflook en de chilipeper reepjes in de pan en fruit deze.
- Voeg de bladsla, de sojasaus en een snufje peper toe en laat dit lichtelijk slinken (in zo'n 2 minuten).
- Schep de gebakken rosbief reepjes door de sla, schep de inhoud van de pan op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment