Porties |
Ingrediënten
- Min. 250 g Bimi
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 100 g Komkommer in blokjes gesneden
- Max. 200 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Min. 1 handje Munt fijn gehakt
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 10 g Rauwe pecannoten
- Max. 75 g Light feta in blokjes gesneden
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max 1 eetlepel citroensap en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, plaats een stoommandje boven de pan, doe de bimi in het mandje en sluit deze af.
- Haal de bimi uit het mandje zodra deze beetgaar is en spoel deze af onder koud water.
- Meng de beetgare bimi met de overige ingrediënten (m.u.v. de pecannoten) en zet dit mengsel in de koeling (zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken).
- Schep de salade (na koelen) op je bord, bestrooi hem met de pecannoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment