Porties |
Ingrediënten
- Marinade-ingrediënten max. 10 g ui (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 chilipepertje (fijn gemalen) en max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 120 g Biefstuk
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 100 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Min. 50 g Bladspinazie
- Min. 100 g Radijs in plakjes geschaafd
- Dressing-ingrediënten max. 10 g ui (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 rood pepertje (fijn gehakt), max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel (appel)azijn en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en schroei de biefstuk aan alle kanten dicht.
- Haal de biefstuk uit de pan, leg deze minimaal 10 minuten in de marinade te rusten en snijd de gemarineerde biefstuk vervolgens in dunne plakjes.
- Meng de biefstukplakjes met de overige ingrediënten en plaats dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Schep de salade na een tijdje koelen op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment