BBQ visspiesjes met kabeljauw en tomaatjes
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Tussendoortje
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Max. 120
g
Kabeljauwfilet
in blokjes gesneden
Min. 200
g
Cherrytomaatjes
Marinade-ingrediënten
tijm (fijn gehakt), basilicum (fijn gehakt), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel kappertjes (zonder additieven), max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie
Instructies
Verhit de BBQ.
Doe de marinade-ingrediënten in een keukenmachine en pureer dit tot een gladde marinade ontstaat.
Meng de kabeljauwblokjes, bosui-stukjes en champignons met deze marinade.
Zet dit mengsel minimaal 30 minuten (afgedekt) in de koeling.
Rijg de gemarineerde groenten, afgewisseld met de gemarineerde kabeljauwblokjes aan spiesjes.
Gril de spiesjes in zo’n 5-8 minuten (al draaiend) gaar op de BBQ.
Gerelateerd