Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet in blokjes gesneden
- Min. 200 g Cherrytomaatjes
- Marinade-ingrediënten tijm (fijn gehakt), basilicum (fijn gehakt), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel kappertjes (zonder additieven), max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ.
- Doe de marinade-ingrediënten in een keukenmachine en pureer dit tot een gladde marinade ontstaat.
- Meng de kabeljauwblokjes, bosui-stukjes en champignons met deze marinade.
- Zet dit mengsel minimaal 30 minuten (afgedekt) in de koeling.
- Rijg de gemarineerde groenten, afgewisseld met de gemarineerde kabeljauwblokjes aan spiesjes.
- Gril de spiesjes in zo'n 5-8 minuten (al draaiend) gaar op de BBQ.
Deel dit Recept
Add comment