BBQ-visspiesjes met bosui, champignons en tonijn
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Tussendoortje
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 120
g
Verse tonijn
Min. 2
Bosuitjes
in grove stukken van zo’n 2 cm gesneden
Min. 200
g
Kastanjechampignons
Marinade-ingrediƫnten
gemberpoeder, max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie
Instructies
Verhit de BBQ.
Meng de tonijnblokjes, bosui-stukjes en champignons met de marinade.
Zet dit mengsel minimaal 30 minuten (afgedekt) in de koeling.
Rijg de gemarineerde groenten, afgewisseld met de gemarineerde tonijnblokjes aan spiesjes.
Gril de spiesjes in zo’n 5-8 minuten (al draaiend) gaar op de BBQ.
Gerelateerd