BBQ spiesjes met paprika, pompoen en paneer (Indiase kaas)
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
  • Max. 100g Paneerin blokjes gesneden
  • Max. 10g Uigesnipperd
  • Max. 1 Rode paprikain blokjes gesneden
  • Max. 150g Pompoenin blokjes gesneden
  • Marinade-ingrediĆ«ntengemberpoeder, max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel citroensap, chilipoeder, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie
Instructies
  1. Verhit de BBQ.
  2. Meng de paneerblokjes, uisnippers, paprikablokjes en pompoenblokjes met de marinade.
  3. Zet dit mengsel minimaal 30 minuten (afgedekt) in de koeling.
  4. Rijg de gemarineerde groentenstukjes, afgewisseld met de gemarineerde paneerblokjes aan spiesjes.
  5. Gril de spiesjes in zo’n 15 minuten (al draaiend) gaar op de BBQ.