Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Paneer in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Max. 150 g Pompoen in blokjes gesneden
- Marinade-ingrediënten gemberpoeder, max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel citroensap, chilipoeder, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ.
- Meng de paneerblokjes, uisnippers, paprikablokjes en pompoenblokjes met de marinade.
- Zet dit mengsel minimaal 30 minuten (afgedekt) in de koeling.
- Rijg de gemarineerde groentenstukjes, afgewisseld met de gemarineerde paneerblokjes aan spiesjes.
- Gril de spiesjes in zo'n 15 minuten (al draaiend) gaar op de BBQ.
Deel dit Recept
Add comment