BBQ spiesjes met paprika, champignons en paneer (Indiase kaas)
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Tussendoortje
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 100
g
Paneer
in blokjes gesneden
Max. 10
g
Ui
gesnipperd
Max. 1
Rode paprika
in blokjes gesneden
Max. 150
g
Champignons
Marinade-ingrediƫnten
peterselie (fijn gehakt), oregano (fijn gehakt), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie
Instructies
Verhit de BBQ. Meng de paneerblokjes, uisnippers, paprikablokjes en bloemkoolroosjes met de marinade.
Zet dit mengsel minimaal 30 minuten (afgedekt) in de koeling.
Rijg de gemarineerde groentenstukjes, afgewisseld met de gemarineerde paneerblokjes aan spiesjes.
Gril de spiesjes in zo’n 15 minuten (al draaiend) gaar op de BBQ.
Gerelateerd