Porties |
Ingrediënten
- Dressing-ingrediënten max 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven) en bieslook (fijn gehakt)
- Min. 1 Venkelknol in plakjes gesneden
- Max. 200 g Pompoen in plakjes gesneden
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rode uit gesnipperd
- Een snufje Peper
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Max. 10 g Rauwe walnoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ en leg bakpapier op je werkblad.
- Verdeel de gesneden groenten over het midden van het bakpapier, besprenkel de groenten met olie, bestrooi ze met peper en vouw het bakpapier vervolgens omheen de groenten dicht tot een pakketje.
- Plaats het pakketje 30-35 minuten op de BBQ (tot de groenten gaar zijn) en leg het pakketje vervolgens op je bord.
- Vouw het pakketje voorzichtig open.
- Besprenkel de inhoud van het pakketje met de dressing, bestrooi het met de walnoten en de feta en serveer!
Deel dit Recept
Add comment