Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 2 Rode pepertjes in ringetjes gesneden
- Min. 100 g Taugé
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), min. 1 handje koriander (fijn gehakt), max. 10 g knoflook (geperst) en max. 1 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ en leg een stuk bakpapier op je werkblad.
- Schep de taugé samen met de peper ringetjes in het midden van het bakpapier, verdeel de helft vd dressing hierover, leg de vis bovenop de groenten en giet de resterende dressing over de vis.
- Vouw het bakpapier dicht en plaats het vis-pakketje zo'n 30 minuten op de BBQ.
- Maak het pakketje na bereiding heel voorzichtig open, aangezien er erg heet stoom uit kan komen en serveer!
Deel dit Recept
Add comment