Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Min. 300 g Asperges houtige delen verwijderd en gehalveerd
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Bieslook fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, kook de asperges beetgaar (in zo'n 10-15 minuten), giet ze af en snijd ze door midden.
- Leg een vel bakpapier op je werkblad, leg de beetgare asperges in het midden en verdeel de reepjes zalm hierover.
- Besprenkel de inhoud van het pakketje met olie en citroensap en bestrooi met bieslook, peper en zout.
- Vouw het bakpapier dicht tot een pakketje en stoom de inhoud van het pakketje in 6-7 minuten gaar op de BBQ.
Deel dit Recept
Add comment