Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Sperziebonen geblancheerd en afgespoeld
- Min. 150 g Cherrytomaatjes in kwartjes gesneden
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Marinade-ingrediënten max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, uipoeder, mosterdzaad, knoflookpoeder, kurkuma, kardemom, fenegriek, komijnzaad, venkelzaad, kaneel, chilipoeder, kruidnagel en dragon
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ en leg bakpapier op je werkblad.
- Doe de kipfilet stukjes samen met de marinade in een afgesloten plastic zak, kneed de inhoud vd zak goed, zodat alle kipfilet stukjes omgeven raken met de marinade en laat de kipfilet min. 15 minuten marineren.
- Meng de sperziebonen met de tomaatkwartjes en de gemarineerde kipfiletstukjes en schep dit mengsel in het midden van het bakpapier.
- Vouw het bakpapier dicht tot een pakketje en plaats het vervolgens zo’n 20 minuten op de BBQ (tot de inhoud gaar is).
- Maak het pakketje voorzichtig open en serveer!
Deel dit Recept
Add comment