Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 120 g Kipfilet in reepjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 200 g Kastanjechampignons in plakjes gesneden
- Max. 200 g Peultjes
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ.
- Vouw van bakpapier een envelopje, waarvan je één kant open laat.
- Maak een sausje door de sojasaus met het citroensap, de gemberpoeder, de knoflook en de olie te mengen.
- Marineer de kipfiletreepjes in deze saus.
- Schep de groenten in het envelopje en leg de gemarineerde kipreepjes daar bovenop.
- Schenk de rest van het sausje bij in het envelopje.
- Vouw het envelopje dicht en leg deze zo'n 20 minuten op de BBQ.
Deel dit Recept
Add comment