Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 100 g Bimi
- Max. 100 g Sperziebonen
- Max. 50 g Prei in reepjes gesneden
- Max. 100 g Taugé max. 1 rood pepertje (in reepjes gesneden), gemberpoeder, max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel citroensap, rasp van een (biologische)citroen, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari) en max. 1 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ.
- Breng een laagje water aan de kook, kook de bimi en sperziebonen zo'n 2 minuten en spoel ze af onder de kraan.
- Leg een stuk bakpapier op je werkblad, schep de gekookte bimi en sperziebonen samen met de prei reepjes in het midden van het bakpapier, verdeel de helft vd dressing hierover, leg de vis bovenop de groenten en giet de resterende dressing over de vis.
- Vouw het bakpapier dicht en plaats het vis-pakketje zo'n 30 minuten op de BBQ.
- Maak het pakketje na bereiding heel voorzichtig open, aangezien er erg heet stoom uit kan komen, garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment