Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Rode poon filet
- Max. 200 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Min. 200 g Bimi
- Max. 50 g Olijven opw waterbasis (zonder additieven) gehalveerd
- Dressing-ingrediënten max. 10 g knoflook (geperst), max. 10 g ui (gesnipperd), min. 1 handje basilicum (fijn gehakt) en max. 0.5 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ en leg een stuk bakpapier op je werkblad.
- Schep de gehalveerde tomaatjes, de gehalveerde olijven en de taugé in het midden van het bakpapier, verdeel de helft vd dressing hierover, leg de vis filet bovenop de groenten en giet de resterende dressing over de vis.
- Vouw het bakpapier dicht en plaats het vis-pakketje zo'n 10-20 minuten op de BBQ.
- Maak het pakketje na bereiding heel voorzichtig open, aangezien er erg heet stoom uit kan komen en serveer!
Deel dit Recept
Add comment