
Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Min. 200 g Bimi
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven) gehalveerd
- Dressing-ingrediënten max. 10 g kappertjes (zonder addtitieven), max. 1 eetlepel citroensap, max. 10 g knoflook (geperst), min. 1 handje tijm (fijn gehakt), min. 1 handje rozemarijn (fijn gehakt) en max. 1 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de BBQ en leg een stuk bakpapier op je werkblad.
- Schep de bimi en de gehalveerde olijven in het midden van het bakpapier, verdeel de helft vd dressing hierover, leg de kabeljauw filet bovenop de groenten en giet de resterende dressing over de vis.
- Vouw het bakpapier dicht en plaats het vis-pakketje zo'n 10-20 minuten op de BBQ.
- Maak het pakketje na bereiding heel voorzichtig open, aangezien er erg heet stoom uit kan komen en serveer!
Deel dit Recept
Add comment