Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 200 g Asperges geschild
- Max. 50 g Olijven op waterbasis zonder additieven
- Max. 100 g Courgette in plakjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Citroensap
- Kruiden oregano, dragon, peterselie, laurier, tijm en peper
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ. Leg een vel bakpapier op je werkblad,
- Leg de kabeljauwfilet in het midden van het blad en kruid deze met een deel vd kruiden.
- Leg de overige ingrediënten op de kabeljauw, bestrooi het geheel met het restant van de kruiden, besprenkel met citroensap en olie en vouw het bakpapier vervolgens dicht tot een stevig pakketje.
- Plaats het pakketje 15 minuten op de BBQ en serveer!
Deel dit Recept
Add comment