Recept Afdrukken
Auberginepuree met zalm
Auberginepuree met zalm
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Auberginepuree met zalm
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Halveer de aubergine en maak inkepingen in de schil.
  3. Leg de aubergine-helften in een ovenschaal en besprenkel ze met de helft vd olie.
  4. Dek de ovenschaal af en plaats hem 30 minuten in de oven (tot het vruchtvlees vd aubergine zacht is geworden).
  5. Haal de aubergine-helften uit de oven, schraap het zachte vruchtvlees uit de schil, schep dit in een keukenmachine, voeg komijnzaad toe en pureer.
  6. Meng de resterende olie met citroensap, salie en de bosui-ringetjes en verhit dit in een pan.
  7. Voeg de zalmfilet toe, bestrooi deze met zout en peper en schroei deze in 5-10 minuten aan beide kanten dicht.
  8. Schep de auberginepuree op je bord, leg de gebakken zalm hier bovenop, besprenkel het geheel met de restanten (de saus) uit de pan en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!