Recept Afdrukken
Auberginepuree met tilapia
Auberginepuree met tilapia
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Auberginepuree met tilapia
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en prik met een vork gaatjes in de schil van de aubergine.
  2. Plaats de aubergine op een bakplaat, schuif deze in de oven en rooster de aubergine 15-20 minuten (tot het vruchtvlees zacht is geworden).
  3. Halveer de geroosterde aubergine, schraap het vruchtvlees eruit, schep dit in een keukenmachine, voeg citroensap, knoflook, de helft vd olie en een snuf peper en zout toe en pureer.
  4. Wrijf de tilapia-stukjes in met zout, peper en tijm en besprenkel ze met citroensap.
  5. Verhit een pan en bak de tilapiastukjes rondom bruin in de resterende olie.
  6. Schep de auberginepuree op je bord, verdeel de tilapia-stukjes hierover, garneer met de tomaatblokjes, de fijn gehakte olijven en peterselie en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!