Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine in plakjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Bieslook fijn gehakt
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een pan en bak de aubergineplakjes zacht en bruin.
- Schep de gebakken aubergine plakjes in een keukenmachine, voeg de uisnippers, knoflook, bieslook, zout en peper toe en pureer dit.
- Verhit de resterende olie in een pan, voeg de garnalen en het fijn gehakte pepertje en bak dit tot de garnalen roze kleuren.
- Schep de auberginepuree op je bord, schep de inhoud van de pan (garnalen inclusief pepertje) hier bovenop en serveer!
Deel dit Recept
Add comment