Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine in stukjes gesneden
- Max. 2 Rode pepers fijn gehakt
- Max. 2 Eieren los geklopt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en bak de auberginestukjes (bestrooid met zout) tot deze zacht zijn geworden.
- Schep de inhoud van de pan (na afkoeling) in een keukenmachine en pureer dit.
- Roer de eieren, de fijn gehakte pepers en de peterselie door de auberginepuree, verdeel dit mengsel over één of meerdere muffinvormpjes en plaats de vormpjes zo'n 30 minuten in de oven.
- Controleer op gaarheid door er een prikker in te steken.
- Wanneer deze er schoon uit komt, zijn de muffins gaar van binnen.
Deel dit Recept
Add comment