Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijflie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
- Max. 100 g Bladspinazie
- Max. 1 Rode papria in blokjes gesneden
- Max. 2 Eieren gekookt en in blokjes gesneden
- Min. 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 10 g Knoflook geperst
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Meng de aubergineblokjes met de helft vd olie, wat peper en knoflook en verspreid de blokjes vervolgens over de bakplaat.
- Rooster de aubergineblokjes zo'n 30 minuten in de voor verwarmde oven en laat ze vervolgens afkoelen.
- Meng de overige ingrediënten met elkaar en voeg de aubergine blokjes (zodra de blokjes afgekoeld zijn) hier aan toe.
- Meng de aubergine-blokjes met de overige ingrediënten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment