
Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Min. 200 g Bladspinazie
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
- Mexicaanse kruiden paprikapoeder, uipoeder, knoflookpoeder, chilipoeder, oregano, komijnzaad, peterselie, koriander, peper en kaneel
- Min. 2 Chilipepertjes fijn gehakt
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de Mexicaanse kruiden samen met de fijn gehakte chilipepertjes toe en roer door.
- Voeg de tofublokjes toe en bak deze zo'n 2 minuten mee.
- Voeg de aubergineblokjes toe en bak ook deze een aantal minuten mee (tot de blokjes gaar en zacht zijn geworden).
- Voeg de spinazie toe en bak dit al roerend mee tot dit is geslonken.
- Schep het roerbakgerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment