Recept Afdrukken
Aubergine-spinazie ovenschotel met ei en feta
Aubergine-spinazie ovenschotel met ei en feta
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Aubergine-spinazie ovenschotel met ei en feta
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een pan, voeg de aubergineblokjes toe, bestrooi ze met peper en bak ze zo'n 10 minuten.
  3. Voeg de spinazie toe en laat dit al roerend slinken.
  4. Voeg de tomatenblokjes en tomatensaus toe en roer door.
  5. Verdeel de inhoud van de pan over de bodem van een ovenschaal en maak een holte in het midden.
  6. Vul de holte met het ei en verdeel vervolgens de feta kruimels samen met de bieslook over de gehele inhoud van de ovenschaal.
  7. Plaats de schaal zo'n 15-20 minuten in de oven (tot het ei gestold is en feta gesmolten, maar nog niet zozeer donker verkleurd).
  8. Schep de ovenschotel op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!