Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Max. 50 g Bladspinazie
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Eieren
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Geelwortel
- Min. 1 handje Dille fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en bak de auberginestukjes samen met de knoflook (bestrooid met geelwortel) tot deze zacht zijn geworden.
- Voeg de spinazie toe, laat dit slinken en laat het vocht verdampen.
- Schep de inhoud van de pan (na afkoeling) in een keukenmachine en pureer dit.
- Roer de eieren en de dille door de aubergine-spinazie puree, verdeel dit mengsel over één of meerdere muffinvormpjes en plaats de vormpjes zo'n 30 minuten in de oven.
- Controleer op gaarheid door er een prikker in te steken.
- Wanneer deze er schoon uit komt, zijn de muffins gaar van binnen.
Deel dit Recept
Add comment