Recept Afdrukken
Aubergine-spinazie frittata
Aubergine-spinazie frittata
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Aubergine-spinazie frittata
Instructies
  1. Verwarm de gril van de oven.
  2. Breng een laagje water aan de kook en blancheer de aubergineblokjes zo'n 3 minuten.
  3. Blancheer de spinazie vervolgens zo'n 30 seconden.
  4. Knijp de spinazie na het afgieten zo goed mogelijk uit en hak deze vervolgens fijn.
  5. Verhit de olie in een ovenvaste pan en roerbak de geblancheerde aubergineblokjes zo'n 15 minuten.
  6. Voeg de prei en knoflook toe en roerbak deze mee tot ze zacht zijn geworden.
  7. Schep de inhoud van de pan in een kom, voeg de eieren en overige ingrediënten toe en meng dit goed.
  8. Giet dit mengsel in de pan, verdeel het mengsel over de bodem van de pan en laat de onderkant van de frittata stollen op het gasfornuis.
  9. Zet de ovenvaste pan vervolgens zo'n 5 minuten onder de gril van de oven om ook de bovenkant vd frittata te laten stollen.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!