Recept Afdrukken
Aubergine-paprika soep met feta
Aubergine-paprika soep met feta
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Aubergine-paprika soep met feta
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
  2. Verdeel de paprikarepen, de tomaatstukken en auberginestukken over de bakplaat, besprenkel ze met de helft vd olie en de helft van de tuinkruiden en de peper en rooster deze zo’n 15 minuten in de voor verwarmde oven.
  3. Verhit de olie in een soeppan, voeg de geroosterde groenten, de resterende tuinkruiden en de resterende peper toe en giet hier een gewenste hoeveelheid water bij.
  4. Breng het geheel aan de kook en laat de soep op laag vuur pruttelen tot de geroosterde groenten zacht zijn geworden.
  5. Pureer de soep, roer de fetablokjes door de soep, schep de soep op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!