Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Paprika in brede repen gesneden
- Min. 1 Aubergine in grove stukken gesneden
- Max. 2 Tomaten in grove stukken gesneden
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Verdeel de paprikarepen, de tomaatstukken en auberginestukken over de bakplaat, besprenkel ze met de helft vd olie en de helft van de tuinkruiden en de peper en rooster deze zo’n 15 minuten in de voor verwarmde oven.
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de geroosterde groenten, de resterende tuinkruiden en de resterende peper toe en giet hier een gewenste hoeveelheid water bij.
- Breng het geheel aan de kook en laat de soep op laag vuur pruttelen tot de geroosterde groenten zacht zijn geworden.
- Pureer de soep, roer de fetablokjes door de soep, schep de soep op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment