Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 Aubergine in reepjes gesneden
- Max. 100 g Paneer (Indiase weikaas) in blokjes gesneden
- Min. 100 g Cherrytomaatjes
- Kruiden chilipoeder en garam masala
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een grilpan en gril de auberginereepjes tot ze zacht beginnen te worden.
- Bestrooi ze met de kruiden en draai ze om.
- Bestrooi ook de andere kant met de kruiden en gril ook de andere kant tot ook deze zacht is geworden (en een kleurtje heeft verkregen).
- Besprenkel de gare auberginereepjes met citroensap en rijg ze, afgewisseld met de cherrytomaatjes aan spiesjes.
- Bestrooi de paneerblokjes met de kruiden, rijg ook deze aan de spiesjes en gril de spiesjes al draaiend tot ook de paneerblokjes een kleurtje hebben verkregen.
- Verdeel de spiesjes over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment