Recept Afdrukken
Aubergine-paneer spiesjes
Aubergine-paneer spiesjes
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Aubergine-paneer spiesjes
Instructies
  1. Verhit de olie in een grilpan en gril de auberginereepjes tot ze zacht beginnen te worden.
  2. Bestrooi ze met de kruiden en draai ze om.
  3. Bestrooi ook de andere kant met de kruiden en gril ook de andere kant tot ook deze zacht is geworden (en een kleurtje heeft verkregen).
  4. Besprenkel de gare auberginereepjes met citroensap en rijg ze, afgewisseld met de cherrytomaatjes aan spiesjes.
  5. Bestrooi de paneerblokjes met de kruiden, rijg ook deze aan de spiesjes en gril de spiesjes al draaiend tot ook de paneerblokjes een kleurtje hebben verkregen.
  6. Verdeel de spiesjes over je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!