Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 100 g Cherrytomaatjes
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Kruiden tijm, oregano en dille
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg een vel bakpapier op je werkblad.
- Leg de kabeljauwfilet in het midden van het bakpapier, bestrooi de filet met peper, zout en dille en besprenkel deze met citroensap.
- Meng de aubergineblokjes met de tomaatjes, de olie, de overige kruiden en een snuf zout en peper en verdeel dit over de kabaljauwfilet.
- Vouw het bakpapier dicht tot een pakketje en plaats dit pakketje 15-20 minuten in de oven.
- Haal het pakketje uit de oven, vouw hem voorzichtig open, schep de inhoud op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment