Recept Afdrukken
Aubergine lasagne met snijbiet en gehakt
Aubergine lasagne met snijbiet en gehakt
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Aubergine lasagne met snijbiet en gehakt
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en verhit de olie in een pan.
  2. Voeg het gehakt toe aan de pan en bak dit rul, voeg de gesneden tomaten, de gesneden snijbiet en de tomatensaus toe en bak dit tot de snijbiet is geslonken.
  3. Roer de basilicum en de oregano door het gehaktmengsel en doe het vuur vervolgens uit.
  4. Verdeel de helft van de inhoud van de pan over de bodem van een ovenschaal en dek deze laag af met de helft vd aubergineplakken.
  5. Herhaal dit tot er vier lagen zijn gevormd.
  6. Verdeel de kaas over de toplaag (de laag met aubergineplakken) en zet de ovenschaal vervolgens zo'n 40 minuten in de oven (tot de aubergine gaar is en kaas gesmolten is).
  7. Schep de lasagne op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!