Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Snijbiet fijn gesneden
- Min. 1 Aubergine in lengteplakken gesneden
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 200 g Tomaten fijn gehakt
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Min. 1 handje Oregano grof gehakt
- Een snufje Peper
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en verhit de olie in een pan.
- Voeg het gehakt toe aan de pan en bak dit rul, voeg de gesneden tomaten, de gesneden snijbiet en de tomatensaus toe en bak dit tot de snijbiet is geslonken.
- Roer de basilicum en de oregano door het gehaktmengsel en doe het vuur vervolgens uit.
- Verdeel de helft van de inhoud van de pan over de bodem van een ovenschaal en dek deze laag af met de helft vd aubergineplakken.
- Herhaal dit tot er vier lagen zijn gevormd.
- Verdeel de kaas over de toplaag (de laag met aubergineplakken) en zet de ovenschaal vervolgens zo'n 40 minuten in de oven (tot de aubergine gaar is en kaas gesmolten is).
- Schep de lasagne op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment