Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine in lengte plakken gesneden
- Min. 200 g Broccoli tot korrels gemalen
- Max. 2 Roma tomaten in kleine blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden, verhit een grilpan en gril de aubergine plakken 3 minuten aan elke kant.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook en de broccolikorrels toe en bak dit een minuutje.
- Voeg de tomatensaus, de tomatenblokjes en de kruiden toe en verhit dit al roerend 2-3 minuten mee.
- Verdeel de helft vd tomaten-broccolisaus over de bodem van een ovenschaal en dek deze laag af met de helft vd gegrilde aubergine plakken.
- Herhaal dit met de resterende saus en de resterende aubergine plakken en bestrooi de bovenste laag met de kaas.
- Plaats de ovenschaal zo'n 15 minuten in de oven, schep de gare lasagne op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment