Recept Afdrukken
Aubergine gevuld met champignons
Aubergine gevuld met champignons
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Aubergine gevuld met champignons
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Hol de aubergine helften uit met een lepeltje, hak het vruchtvlees fijn en plaats de uitgeholde aubergine helften op de bodem van een ovenschaal.
  3. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze een aantal minuten.
  4. Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
  5. Voeg de champignon plakjes, de tomatensaus en een snuf peper toe en bak dit tot de champignon plakjes geslonken zijn.
  6. Verdeel de inhoud van de pan over de uitgeholde aubergine helften en bestrooi de gevulde aubergine helften met de kaas.
  7. Plaats de ovenschaal zo'n 20-25 minuten in de oven, schep de gare gevulde aubergine helften op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!