
Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine gehalveerd
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 250 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus Passata
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Hol de aubergine helften uit met een lepeltje, hak het vruchtvlees fijn en plaats de uitgeholde aubergine helften op de bodem van een ovenschaal.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Voeg de champignon plakjes, de tomatensaus en een snuf peper toe en bak dit tot de champignon plakjes geslonken zijn.
- Verdeel de inhoud van de pan over de uitgeholde aubergine helften en bestrooi de gevulde aubergine helften met de kaas.
- Plaats de ovenschaal zo'n 20-25 minuten in de oven, schep de gare gevulde aubergine helften op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment