Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine zeer fijn gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 0.5 Ei
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Paprikapoeder
- Een snufje Cayennepeper
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Verhit de olie in een pan en bak hierin de fijn gesneden aubergine.
- Voeg na zo'n 5 minuten de uisnippers toe samen met de knoflook en bestrooi dit met peper en zout.
- Zet het gas uit.
- Breek het ei los boven een schaal en voeg hier de kruiden, het citroensap, peper en zout aan toe en meng dit goed.
- Voeg vervolgens het gehakt toe en meng ook dit weer goed.
- Voeg het gebakken aubergine-ui-knoflookmengsel toe en meng ook dit weer goed.
- Bekleed een cakeblik met bakpapier en doe hier je gehakt-aubergine mengsel in.
- Druk dit stevig aan en plaats de vorm zo'n 50 minuten in de voor verwarmde oven om te garen.
Deel dit Recept
Add comment