Recept Afdrukken
Aubergine gehaktbrood
Aubergine gehaktbrood
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Aubergine gehaktbrood
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Verhit de olie in een pan en bak hierin de fijn gesneden aubergine.
  3. Voeg na zo'n 5 minuten de uisnippers toe samen met de knoflook en bestrooi dit met peper en zout.
  4. Zet het gas uit.
  5. Breek het ei los boven een schaal en voeg hier de kruiden, het citroensap, peper en zout aan toe en meng dit goed.
  6. Voeg vervolgens het gehakt toe en meng ook dit weer goed.
  7. Voeg het gebakken aubergine-ui-knoflookmengsel toe en meng ook dit weer goed.
  8. Bekleed een cakeblik met bakpapier en doe hier je gehakt-aubergine mengsel in.
  9. Druk dit stevig aan en plaats de vorm zo'n 50 minuten in de voor verwarmde oven om te garen.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!