Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Currykruiden cayennepeper, korianderzaad, komijnzaad, geelwortel
- Max. 200 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan.
- Voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg de knoflook en de currykruiden toe en bak dit een minuutje al roerend mee.
- Voeg de tomaten en tomatensaus toe en roerbak dit tot de tomaten zacht zijn geworden.
- Voeg de aubergineblokjes, de chilipeper-reepjes en zout toe en meng dit goed.
- Zet het vuur lager en dek de pan af.
- Stoof de aubergine in zo'n 7-8 minuten zacht.
- Voeg de garnalen toe en bak deze mee tot ze roze kleuren.
- Voeg de kokosmelk toe en roer door.
- Roer op het laatst de azijn door het stoofpotje, garneer met koriander en serveer.
Deel dit Recept
Add comment