Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Paneer (Indiase weikaas) in blokjes gesneden
- Min. 2 Aubergines in blokjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Kruiden emberpoeder, min. 1 chilipepertje (fijn gehakt), kaneel, kardamom, kruidnagel, laurier, komijnzaad, korianderzaad, chilipoeder, geelwortel en garam masala
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de paneerblokjes rondom tot ze een kleurtje krijgen.
- Voeg de aubergineblokjes toe en bak deze mee tot ze wat zachter beginnen te worden.
- Voeg de kruiden samen met de tomatensaus toe en een scheutje water tot de inhoud van de pan in een laagje saus staat.
- Doe de deksel op de pan en laat de curry zo’n 5 minuten pruttelen (tot de aubergine goed zacht is geworden).
- Doe de deksel van de pan, zet het vuur lager, laat het overtollige vocht verdampen (tot de saus is ingedikt) en schep de curry op je bord.
- Garneer met de koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment