Recept Afdrukken
Aubergine curry met paneer
Aubergine curry met paneer
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Aubergine curry met paneer
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan en bak de paneerblokjes rondom tot ze een kleurtje krijgen.
  2. Voeg de aubergineblokjes toe en bak deze mee tot ze wat zachter beginnen te worden.
  3. Voeg de kruiden samen met de tomatensaus toe en een scheutje water tot de inhoud van de pan in een laagje saus staat.
  4. Doe de deksel op de pan en laat de curry zo’n 5 minuten pruttelen (tot de aubergine goed zacht is geworden).
  5. Doe de deksel van de pan, zet het vuur lager, laat het overtollige vocht verdampen (tot de saus is ingedikt) en schep de curry op je bord.
  6. Garneer met de koriander en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!