Porties |
Ingrediënten
- Garam Masala komijn, koriander, kardemom, peper, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat
- Max. 1 el Mosterd zonder additieven
- Kruiden kurkuma, fenegriek, cayennepeper, gemberpoeder, kerriepoeder
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Chilipepertje in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Max. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 120 g Koolvisfilet in stukjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers met de peper-ringetjes, knoflook en gemberpoeder.
- Voeg vervolgens de overige kruiden en tomatensaus toe.
- Voeg de vis en aubergine toe als ook de kokosmelk.
- Laat dit zo'n 7-8 minuten pruttelen tot de aubergine zacht is en de vis gaar.
- Voeg de bloemkoolroosjes toe en kook dit een aantal minuten mee tot de roosjes beetgaar zijn.
Deel dit Recept
Add comment