Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Max. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Currypasta-ingrediënten komijnzaad, kerriepoeder, geelwortel
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauw maanzaad
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Een snufje Chilipepervlokjes
Ingrediënten
|
Instructies
- Vermeng de kerriepoeder met geelwortel, komijnzaad, peper en zout en voeg hier wat water aan toe, zodat je een pasta verkrijgt.
- Verhit de olie in een pan en voeg de kipstukjes toe.
- Bak deze in zo'n 5-7 minuten rondom bruin.
- Voeg de sperziebonen, aubergine en koriander toe en bak dit 2-3 minuten mee.
- Voeg de currypasta toe en voeg water naar wens toe.
- Roer dit goed door en laat 5 minuten pruttelen.
- Schep de curry in een kom of op je bord.
- Garneer met koriander en bestrooi met chilipepervlokjes en maanzaad.
Deel dit Recept
Add comment