Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitjes
- Max. 0.5 Courgette in dunne plakjes gesneden
- Max. 0.5 Aubergine in dunne plakjes gesneden
- Max. 55 g Mozzarella in plakjes gesneden
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Een aantal Basilicumblaadjes
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit een grilpan en gril de aubergine- en courgetteplakken tot ze wat zacht beginnen te worden.
- Meng in de tussentijd de olie met het citroensap en een snuf zout en peper.
- Verdeel de aubergineplakken over je bord en verdeel vervolgens de courgetteplakken over de aubergineplakken.
- Verdeel de mozzarellaplakken over de courgetteplakken, besprenkel met de dressing, bestrooi met de pijnboompitten, garneer met de basilicumblaadjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment