Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Champignons in partjes gesneden
- Min. 1 Aubergine Grof gesneden
- Max, 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden korianderzaad, paprikapoeder en peper
- Max. 200 g Hüttenkäse
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers, de knoflook, de auberginestukjes, de champignonpartjes en de kruiden toe en roerbak dit een aantal minuten.
- Voeg hier een gewenste hoeveelheid water samen met de kokosmelk aan toe en breng het geheel aan de kook.
- Laat de soep op laag vuur zo’n 20 minuten pruttelen (tot de groenten zacht zijn geworden).
- Pureer de soep, schep de soep op je bord, schep de hüttenkäse op de soep, garneer met de verse koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment