Recept Afdrukken
Aubergine-champignon soep met hüttenkäse
Aubergine-champignon soep met hüttenkäse
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Aubergine-champignon soep met hüttenkäse
Instructies
  1. Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers, de knoflook, de auberginestukjes, de champignonpartjes en de kruiden toe en roerbak dit een aantal minuten.
  2. Voeg hier een gewenste hoeveelheid water samen met de kokosmelk aan toe en breng het geheel aan de kook.
  3. Laat de soep op laag vuur zo’n 20 minuten pruttelen (tot de groenten zacht zijn geworden).
  4. Pureer de soep, schep de soep op je bord, schep de hüttenkäse op de soep, garneer met de verse koriander en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!