Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Tilapia filet
- Max. 300 g Asperges in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder addtieven)
- Een snufje Gemberpoeder
- Een snufje Peper
- Een snufje Nootmuskaat
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een soeppan.
- Voeg de aspergestukjes, de uisnippers, de knoflook en een snuf gemberpoeder toe en bak dit een aantal minuten.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
- Kook de soep zo'n 10 minuten (tot de asperges zacht zijn geworden).
- Verhit in de tussentijd de resterende olie in een andere pan, voeg de tilapia filet toe, bestrooi de filet met een snuf peper en bak deze 3-4 minuten per kant.
- Voeg de kokosmelk toe aan de soep en pureer de soep tot een gladde soep is ontstaan.
- Snijd de gebakken vis in stukjes, roer deze stukjes door de gepureerde soep, schep de soep in een kom of bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment