Recept Afdrukken
Aspergesoep met tilapia
Aspergesoep met tilapia
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Aspergesoep met tilapia
Instructies
  1. Verhit de helft vd olie in een soeppan.
  2. Voeg de aspergestukjes, de uisnippers, de knoflook en een snuf gemberpoeder toe en bak dit een aantal minuten.
  3. Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
  4. Kook de soep zo'n 10 minuten (tot de asperges zacht zijn geworden).
  5. Verhit in de tussentijd de resterende olie in een andere pan, voeg de tilapia filet toe, bestrooi de filet met een snuf peper en bak deze 3-4 minuten per kant.
  6. Voeg de kokosmelk toe aan de soep en pureer de soep tot een gladde soep is ontstaan.
  7. Snijd de gebakken vis in stukjes, roer deze stukjes door de gepureerde soep, schep de soep in een kom of bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!