Porties |
Ingrediënten
- Max. 150 g Groene asperges houtige delen verwijderd, geblancheerd en afgekoeld
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Min. 2 handjes Veldsla
- Max. 2 Sinaasappels in partjes (tussen de velletjes in) geneden
- Max. 50 g Harde geitenkaas (zonder additieven) geschaafd
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitten
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel yoghurt, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng alle salade ingrediënten en zet dit mengsel een tijdje in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment