Recept Afdrukken
Asperges met gepocheerd ei en garnalen
Asperges met gepocheerd ei en garnalen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Asperges met gepocheerd ei en garnalen
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en stoom de asperges hier boven in zo'n 10 minuten gaar.
  2. Breng in de tussentijd nog een laagje water in een andere pan aan de kook en giet hier de azijn bij in.
  3. Breek het ei los boven een zeefje, roer het azijnwater flink door (zodat er een draaikolk ontstaat) en laat het zeefje met het eiMs in het water zakken.
  4. Pocheer het ei in zo'n 3 minuten zacht tot gaar.
  5. Verhit de olie in een pan, voeg de garnalen toe, bestrooi ze met de chilipeper vlokjes en bak ze in zo'n 2 minuten gaar.
  6. Verdeel de asperges over je bord, leg het gepocheerde ei op de asperges, verdeel de garnalen over het gerecht en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!