Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Groene asperges houtige delen verwijderd
- Max. 1 Ei
- Max. 60 g Garnalen gepeld
- Een snufje Chilipeper vlokjes
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el (Appel)azijn
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de asperges hier boven in zo'n 10 minuten gaar.
- Breng in de tussentijd nog een laagje water in een andere pan aan de kook en giet hier de azijn bij in.
- Breek het ei los boven een zeefje, roer het azijnwater flink door (zodat er een draaikolk ontstaat) en laat het zeefje met het eiMs in het water zakken.
- Pocheer het ei in zo'n 3 minuten zacht tot gaar.
- Verhit de olie in een pan, voeg de garnalen toe, bestrooi ze met de chilipeper vlokjes en bak ze in zo'n 2 minuten gaar.
- Verdeel de asperges over je bord, leg het gepocheerde ei op de asperges, verdeel de garnalen over het gerecht en serveer!
Deel dit Recept
Add comment