Recept Afdrukken
Asperge tagliatelle met zalm en ei
Asperge tagliatelle met zalm en ei
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Asperge tagliatelle met zalm en ei
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, snijd linten van de asperges met een dunschiller en blancheer de linten 2-3 minuten.
  2. Verhit de helft vd olie in een andere pan, voeg de zalmfilet toe, bestrooi met peper en bak de filet in 4-8 minuten gaar.
  3. Vorm een dressing van de resterende olijfolie, het citroensap en een snuf peper.
  4. Giet de aspergelinten af, verdeel ze over je bord, verdeel de zalmfilet, de rucola en de ei partjes over de linten, besprenkel het geheel met de dressing, garneer het met de fijn gehakte kruiden en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!