Recept Afdrukken
Asperge soep met garnalen
Asperge soep met garnalen
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Asperge soep met garnalen
Instructies
  1. Breng een gewenste hoeveelheid water aan de kook en kook de asperges in zo'n 10 minuten beetgaar.
  2. Verhit in de tussentijd de olie in een andere pan.
  3. Fruit de uisnippers samen met de knoflook en voeg vervolgens de garnalen toe.
  4. Bak de garnalen mee tot ze roze kleuren en bestrooi ze met peper.
  5. Voeg de gebakken ui en knoflook samen met de kokosmelk toe aan de soeppan en pureer de inhoud tot een glad geheel is ontstaan.
  6. Roer de garnalen door de gepureerde soep, schep de soep in een kom of bord, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!