Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Groene asperges gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een gewenste hoeveelheid water aan de kook en kook de asperges in zo'n 10 minuten beetgaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een andere pan.
- Fruit de uisnippers samen met de knoflook en voeg vervolgens de garnalen toe.
- Bak de garnalen mee tot ze roze kleuren en bestrooi ze met peper.
- Voeg de gebakken ui en knoflook samen met de kokosmelk toe aan de soeppan en pureer de inhoud tot een glad geheel is ontstaan.
- Roer de garnalen door de gepureerde soep, schep de soep in een kom of bord, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment